top of page

Samen sterker!


Na bijna 14 jaar werkzaam te zijn geweest bij twee van de grotere assurantiekantoren in Noord-Nederland ben ik, Redginald Jonker, in februari 2013, onder de naam AssurantieAdvies Jonker, vanuit huis mijn eigen assurantiekantoor begonnen. Nu, ruim drie jaren later, is het tijd voor de volgende stap, een kantoor.

Aangezien de werkzaamheden binnen een assurantiekantoor in deze tijd voor het overgrote deel digitaal plaats kunnen vinden, neemt mijn bedrijf fysiek nagenoeg geen ruimte in beslag. Op het moment dat Makelaardij De Woudenhof echter aangaf het pand naast hun huidige locatie aan de Hoofdstraat Oost in Wolvega te willen gaan huren en daar ook graag een hypotheekadviseur en een assurantiekantoor in gehuisvest te willen hebben, was voor mij de keus snel gemaakt. Aangezien ik steeds meer vragen van relaties krijg m.b.t. hypotheken, zakelijke financieringen, pensioenen, etc. was het voor mij zaak om daar goede partijen voor te vinden. Met de ervaringen die ik de afgelopen tijd met diverse partijen heb opgedaan, kan ik constateren dat dit goed gelukt is. Ik kan mijn relaties met een gerust hart doorverwijzen naar een aantal zeer deskundige collega’s. Nu we echter met drie disciplines in een kantoor zitten wordt dit nog makkelijker, want relaties kunnen nu op een locatie terecht voor zowel het kopen, als het financieren van hun woning/bedrijfspand, alsmede voor het regelen van hun verzekeringen.

Wat betreft de verzekeringen kunnen zowel zakelijke, als particuliere relaties bij AssurantieAdvies Jonker terecht voor alle schade-, zorg-, levens- en inkomensverzekeringen. De verzekeringen kunnen ondergebracht worden bij nagenoeg alle intermediaire verzekeraars, afhankelijk van de te verzekeren risico’s en de wensen van de klant. Hiervoor werk ik samen met AM Assuradeuren uit Hollandscheveld. Zij hebben volmacht van een aantal gerenommeerde verzekeraars waardoor zij in eigen huis risico’s kunnen accepteren, polissen kunnen opmaken en schades kunnen afwikkelen. Het grote voordeel hiervan is dat we te maken hebben met ‘zeer korte lijnen’ en snel kunnen schakelen indien nodig. Op die manier zijn we minder afhankelijk van de zeer grote, soms lastig te bereiken verzekeraars, waar je weinig tot geen invloed op kunt uitoefenen. Daarentegen hebben we te maken met een partij die denkt en werkt in het belang van de relaties en die een stapje extra wil doen voor die relaties. Dit is een zeer groot pluspunt voor het werken met een volmachtkantoor.

Wat heeft AssurantieAdvies Jonker relaties te bieden? Relaties van AssurantieAdvies Jonker kunnen rekenen op:

  • Persoonlijk en onafhankelijk advies;

  • Aantrekkelijke verzekeringen met een uitstekende dekking en een concurrerende premie;

  • Deskundige en vlotte schadeafwikkeling;

  • De aandacht die zij verdienen!

Op werkdagen is ons kantoor geopend van 9.00 uur tot 17.30 uur. Ook kunt u ons altijd bellen, of mailen. Voor schades en andere spoedeisende zaken kunt u ook ’s avonds en in het weekend contact met ons opnemen via telefoon, mail, of WhatsApp.

Spreekt deze werkwijze u aan, of wilt u hier graag meer over weten, stapt u dan een keer bij ons binnen, of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 06-11730906. Ook kunt u een mail sturen naar rjonker@assurantieadviesjonker.nl. Wij zijn u graag van dienst!

Contactgegevens

 

AssurantieAdvies Jonker

Erica 36

8471 WL  Wolvega

 

06-11730906

rjonker@assurantieadviesjonker.nl

 

KvK 56534108

AFM 12041548

Recente berichten
Archief
Volg ons op
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square
bottom of page