top of page

AssurantieAdvies Jonker

Verzekerd van een GOED ADVIES

 

Een GOED ADVIES. Dat is waar het bij AssurantieAdvies Jonker om draait. 

 

Of u nou een bedrijf heeft, of dat u uw particuliere risico's wilt verzekeren, uw verzekeringen kunt u overal regelen. Rechtstreeks bij een verzekeraar, via een 

assurantietussenpersoon, via internet.... tegenwoordig kan het allemaal.

 

Maar als u dat doet, bent u dan ook verzekerd van de juiste verzekering? Dit is geheel afhankelijk van uw persoonlijke situatie en voor een ieder verschillend.

 

Bij AssurantieAdvies Jonker kunt u ervan op aan dat u op basis van een goed advies de juiste verzekeringen sluit.

 

Moet u alle risico's wel verzekeren? Kunt u niet volstaan met enkele preventieve maatregelen? Kunt u bepaalde risico's niet beter bewust niet verzekeren?

 

En als u een verzekering sluit, bij welke verzekeraar kunt u dat dan het beste doen? Op basis van welke dekking? Zijn de voorwaarden wel wat u er van verwacht? Er is natuurlijk niets minder dan bij schade te constateren dat de dekking niet is waar u op had gerekend.... met alle mogelijke gevolgen van dien.

 

AssurantieAdvies Jonker ondersteund u graag bij het vinden van de juiste verzekeringen. Ook bij schade kunt u rekenen op onze deskundige ondersteuning!

 

Historie

 

AssurantieAdvies Jonker is in februari 2013 opgericht door Redginald Jonker. Na bijna 14 jaar werkzaam te zijn geweest bij twee van de grotere assurantiekantoren in Noord-Nederland vond hij het tijd om zijn eigen assurantiekantoor te beginnen. AssurantieAdvies Jonker is een fullservice kantoor voor zowel zakelijke, als particuliere relaties.

 

U kunt bij ons terecht voor alle schade-, zorg-, levens- en inkomensverzekeringen. En voor de disciplines die wij zelf niet verzorgen (zoals bijvoorbeeld hypotheken, zakelijke financieringen en pensioenen), hebben wij connecties met een aantal zeer kundige collega's. Kortom, u kunt met al uw financiële vragen bij ons terecht!

 

Klantcontact en ‘korte lijnen’ staan bij AssurantieAdvies Jonker hoog in het vaandel. Om dit te kunnen realiseren zijn wij als subagent aangesloten bij AM Assuradeuren in Hoogeveen.

 

AM Assuradeuren

 

AM Assuradeuren is een gevolmachtigd agent met volmachten van oa. ASR, De Zeeuwse Verzekeringen, Nationale Nederlanden, DAS Rechtsbijstand en ARAG. Voor de verzekeringen die niet in volmacht gesloten kunnen worden, werken zij samen met de Coöperatie DAK in De Meern.

 

AM Assuradeuren ondersteunt ons door ‘achter de schermen’ te zorgen voor het opmaken van de polissen, afwikkeling van de schades en incasso van de verzekeringspremies. Doordat zij ons het volledige administratieve proces uit handen nemen, kunnen wij ons bezig houden met dat waar wij goed in zijn: relaties bezoeken en adviseren.

 

Door deze werkwijze kunnen onze relaties rekenen op:

 

  • persoonlijk en onafhankelijk advies

  • aantrekkelijke verzekeringsproducten

  • snelle polisopmaak

  • deskundige en vlotte schadeafwikkeling

 

Spreekt deze werkwijze u aan, of wilt u hier graag meer over weten, belt u ons dan op 06-11730906, of stuur een mail naar rjonker@assurantieadviesjonker.nl. Wij zijn u graag van dienst!

Wij bieden u:

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Aantrekkelijke verzekeringsproducten

Snelle polisopmaak

Deskundige en vlotte schadeafwikkeling

bottom of page