top of page

Zakelijke verzekeringen

Een ondernemer wil ondernemen. Hij wil zich bezig houden met zijn bedrijf en de ontwikkeling daarvan. Verzekeringen zijn weliswaar noodzakelijk, maar de meeste ondernemers hebben geen tijd en behoefte om zich hier goed in te verdiepen. Zij houden zich liever bezig met hun core business. Laten nou net die verzekeringen tot onze core business behoren!

 

Met onze kennis van de verschillende verzekeringen (en de daarbij behorende dekkingen, clausule en voorwaarden) en onze jarenlange ervaring met de diverse verzekeraars, kunnen wij u uitstekend van een passend advies voorzien.

 

Hierbij moet u niet alleen denken aan het verzekeren van de risico's die uw bedrijf loopt, maar ook zeker aan het advies om bepaalde risico's juist niet te verzekeren. In sommige gevallen kunt u door het nemen van (preventie)maatregelen het risico op schade dusdanig verkleinen, dat het veel voordeliger is om voor dat betreffende risico geen verzekering te sluiten.

 

U kunt bij AssurantieAdvies Jonker terecht met al uw vragen over schade-, zorg-, arbeidsongeschiktheids- en (collectieve) inkomensverzekeringen. Niet alleen voor het verzekeren van uw panden, inventaris, voorraden, aansprakelijkheid en uw wagenpark, maar ook voor de loondoorbetaling van uw personeel bij ziekte en de overige inkomensverzekeringen voor uw personeel kunt u een beroep op ons doen.

 

Heeft u vragen op het gebied van pensioenen, of zakelijke financieringen? Wij hebben connecties met een aantal zeer kundige collega's die u op die gebieden uitstekend kunnen adviseren. Laat het ons weten, dan zullen wij zorgen dat er contact met u opgenomen wordt!

 

En zijn er ontwikkelingen in 'verzekeringsland' waardoor uw verzekeringen aangepast zouden moeten worden, dan nemen wij contact met u op om er voor te zorgen dat uw verzekeringen worden geactualiseerd.

 

Spreekt deze werkwijze u aan en wilt u hier graag meer over weten? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op 06-11730906. Of vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met u op. Wij zijn u graag van dienst!  

Wij bieden u:

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Aantrekkelijke verzekeringsproducten

Snelle polisopmaak

Deskundige en vlotte schadeafwikkeling

bottom of page