top of page

Particuliere verzekeringen

Verzekeren moeten we allemaal. Maar welke risico's moet ik verplicht verzekeren en welke risico's zou ik bewust niet kunnen verzekeren? En als ik een verzekering sluit, heb ik dan wel de juiste verzekering met de juiste dekking? Wat moet ik doen in geval van schade? Hoe kan ik mijn schade verhalen op degene die de schade heeft veroorzaakt? Dit zijn vragen waar veel mensen mee worstelen.

 

Aangezien wij ons dagelijks met deze vragen bezig houden, zijn wij er van overtuigd dat wij u hierbij uitstekend kunnen ondersteunen. Als u uw verzekeringen via AssurantieAdvies Jonker sluit, dan kunt u er van op aan dat u op basis van een goed advies de juiste verzekeringen sluit en dat uw belangen zo goed mogelijk worden behartigd.

 

En zijn er ontwikkelingen in 'verzekeringsland' waardoor uw verzekeringen aangepast zouden moeten worden, dan nemen wij contact met u op om er voor te zorgen dat uw verzekeringen worden geactualiseerd.

 

U kunt voor al uw particuliere verzekeringen bij ons terecht. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Wij bieden u:

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Aantrekkelijke verzekeringsproducten

Snelle polisopmaak

Deskundige en vlotte schadeafwikkeling

bottom of page